29 juli i backspegeln

Ska vi titta på vad jag har publicerat i bloggen den här dagen de senaste tre åren? Och få en liten inblick i hur livet var då? Ja, det blir kul. För mig i alla fall. Du får bara hänga med.

Förra året, 2020, publicerade jag inlägget om att stugan var vår. Det har vi ganska nyss pratat om här i bloggen så jag behöver kanske inte gräva ner mig i det.

För två år sedan hade vi en dag på hemmaplan. Vi badade och köpte lunch från en salladsbar, vilket i sig känns exotiskt nu när det inte har gått på över ett års tid. Jag bakade och grejade på. Låter som en bra dag, haha.

För tre år sedan var det den torraste sommaren på hundra år, men den 29 juli kom regnet! Har sällan varit så tacksam över regn som då. Är fortfarande glad varje gång det regnar, för så torrt som det var då vill jag inte ha igen. Vi var ute och fikade den dagen också. Kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.