Sommardagboken 2021 (12)

Idag har varit en återhämtande dag. Jag älskar att umgås med människor jag tycker om, men jag behöver nästan alltid vila efteråt. Har förstått att jag inte är ensam om det. Önskar bara att det hade nämnts någon gång när jag var yngre, så jag inte behövde känna mig så udda.

Sovmorgon, bokläsning, damernas OS-semifinal i fotboll och en promenad har stått på dagens program. Vädret har varit svalare och ibland nästan kallt, och på ett vis har det varit lite skönt. Jag har improviserat ihop middag från de rester som är kvar i kylen och kommer kanske klara ett par middagar till utan att behöva handla. Sånt gillar jag, hehe.

Har också börjat skriva på ett nytt romanprojekt. Första kapitlet i första utkastet är i hamn. Får se var det leder, men målet är så klart att bli klar. Ska prova skicka iväg mitt tidigare manus, ska bara avsluta semestern först. Det kan ju inte mer än bli refuserat, tänker jag.

Boken jag har läst de senaste dagarna är Petter Stordalens biografi och … Ja, jag är faktiskt lite imponerad. Inte av miljarderna och affärerna, men av många av de insikter han delar med sig av. Jag kommer nog ta med mig några av dem i livet i alla fall. Kanske. Man har ju en tendens att glömma av saker.

Japp, det var den här dagen. Hoppas att du har det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.