Slut på semestern

I morgon börjar F jobba igen efter sin semester. Jag är ledig en vecka till. Vi har haft en bra ledighet, men det känns inte alltid som om vi har gjort så mycket. Svårt att fylla bloggen med innehåll.

Men vad har vi gjort då? Nu senast har vi spenderat 2,5 vecka i fjällstugan. Där har vi satt upp en gärdsgård mot stora vägen, jag har förberett en odlingsplats och så har jag börjat restaurera fönster. Vi har också varit ganska mycket lediga och till exempel gått upp på någon fjälltopp. Fs familj kom och hälsade på fyra dagar, och vi har haft besök av en kompis till F också.

Vi började semestern med att vara fem dagar i stugan. Så totalt tre veckor, kanske plus någon dag. Helt underbart, även om jag gärna hade gjort en liten semestertripp inom Sverige. Det valde vi bort på grund av pandemin. Nästa år hoppas jag kunna åka hyfsat riskfritt inom Sverige. Vi har varit ett dygn i Skellefteå och hälsat på vänner. Och så har vi haft ett par dagar på hemmaplan under andra semesterveckan och så nu. Vi kom hem i torsdags.

Smittspridningen ökar förresten. Jag har förstått det som att det är i hela landet, men jag bryr mig mest om siffrorna i Västerbotten som har mer än fördubblats sista veckan. Blir så trött. Särskilt när man hör var smittspridningen sker. Sammanhang som ändå är rätt så enkla att undvika. Hoppas att vaccineringen ska fungera så vi slipper superhårda restriktioner i höst.

Hur har du det? Semester eller inte? Vad gör du?

En reaktion på ”Slut på semestern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.