Vecka 32

Måndag. F klev upp tidigt och åkte till jobbet. Jag snoozade men försökte ta mig upp tidigare än vad jag gjorde i helgen. Ska försöka använda veckan till att vända tillbaka dygnet lite.

Så.. planerna för idag har varit en del praktiska göromål, och nu är det strax dags för lunch. Efter lunch ska jag inventera min garderob och se om jag behöver skaffa något inför hösten. Lite sent, jag har för mig att jag tidigare skrivit att jag borde göra det i juni så jag har sommaren på mig att fixa sådant som saknas, men jag tror egentligen att jag har det mesta. Det kan vara bra att gå igenom och kanske rensa lite, bara.

Jag ser fram emot att träna varje dag den här veckan. Kanske enda veckan på hela lovet som jag faktiskt får till det, haha. Det var annars ett av mina mål med semestern, att träna varje dag. Jag har hållit i löpningen under sommaren och börjar ha hyfsad kondition, så det är kul i alla fall. Får se hur länge jag lyckas hålla i. Just att springa brukar jag ha svårt för när jag börjat jobba. Men vi får se.

Nej, nu ska jag äta lite och så ta tag i garderoben. Ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.