En ny fredag

Hej Fredag! Idag var det verkligen sensommar när jag gick hem efter jobbet. Och ikväll när jag gick kvällsrundan med B. Och det bästa är att det verkar hålla i sig hela helgen.

I morgon ska jag mest vara hemma. Börja höststäda i mina odlingar och göra i ordning för nästa år. När jag får tillfälle nästa gång ska jag visa upp odlingslådan vi har köpt. Håller på att mata den nu med allt möjligt nyttigt så det ska finnas fin jord nästa år. Jag ska träna också, efter en vecka då allt har strulat gällande den biten.

På söndag är vi bjudna på dop. Det känns helt overkligt att gå på något sådant efter det år som har varit, men det ska bli kul!

Vad hittar du på i helgen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.