Augusti 2020

Det här inlägget har jag hållit på med lite till och från under dagen, men det har kommit saker emellan hela tiden, så det har inte varit så lätt att få klart. I alla fall tänkte jag göra en sammanfattning av augusti 2020. Här märktes det nog att det var pandemi och återgång till vardagen i fokus, eftersom jag inte hittar så många speciella inlägg. Några saker jag tänkte på var i alla fall att jag var utvilad efter sommaren, och det var jag så tacksam för i slutet av den här semestern också. Jag skrev också i augusti att jag hade planer på att plugga, men sedan ångrade jag mig. Jag hade kommit in på en kurs i kulturjournalistik som jag tänkte skulle vara kul, men jag kom fram till att jag hellre la tiden på andra saker, som att skriva egna projekt. Men, nu kommer några av bloggens höjdpunkter från augusti 2020!

Boktips

Jag skrev om två böcker i augusti förra året. Jag blev väldigt nöjd med själva texten kring Läckbergs bok. Gillade också Musan, av Jessie Burton, som jag tipsade om. Nu var det ett tag sedan jag läste ut en bok. Har börjat på en som känns lite jobbig. Alltså ett jobbigt ämne, boken är bra. Ska försöka ta mig i kragen och läsa klart.

Musan – Jesse Burton
En bur av guld – Camilla Läckberg

Samlade tankar och tillkännagivanden

I augusti förra året skrev jag några olika inlägg där jag resonerade och berättade saker. Till exempel gick Baloo från att ha varit helt oberörd av sin artros till att inte kunna gå på fem minuter. Sedan gick det över efter ett par dagar och har inte hänt igen sedan dess, peppar peppar. Det var två jobbiga dagar där vi låg vakna på natten och funderade över om det var dags att ta ett jobbigt beslut. Sen plockade han upp en socke och viftade på svansen, vilket betyder att han vill leka, så vi valde att avvakta och det var ju tur. Mentalt var han alltså som vanligt. Jag skrev en del om motion och målet att promenera mer. Det har jag också gjort och är så glad för! Jag tror att jag är piggare och jag vet att det har många hälsoeffekter vilket känns viktigt. I sommar är jag så nöjd med att jag har joggat så att min kondition är bättre än innan. Jag skrev också klart första utkastet till mitt bokamanus – som äntligen ska nå några förlag – och så sammanfattade jag sommaren. Här kommer inläggen där du kan läsa om det:

Tankar om motion och så
Tungt och kul och grubblerier
Sommardagboken (29) – sammanfattar sommaren
Sommardagboken (25) – om att manuset var klart

En reaktion på ”Augusti 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.