Augustis sista helg

Den här helgen blev rätt bra! Eller bara bra, kanske man får säga. Det blev plötsligt sommar igen och det har varit härligt.

Igår hade jag lite av en fixardag. Jag gjorde lite småpyssel här inne som att vika tvätt och så. Sedan tog jag cykeln till mataffären och köpte dubbeldaim. Och typ femton saker till, fast jag bara skulle ha daim och presentpapper. Fick i alla fall med mig det på cykeln hem igen. När jag kom hem spenderade jag en timme utomhus, i trädgården. Tömde gammal jord i den nya odlingslådan, för den ska få bli näringsrik igen med hjälp av bokashi. Någon gång. Förmodligen till våren..

Jag bakade en kaka och sedan fikade vi den. Jag vilade maten och tränade. Så härligt efter några missade pass. Vi grillade till middag. Jag diskade undan och slog in en present. Vi såg en film som var lite otäck. Sen somnade jag gott.

Idag har vi varit på dop. Det var 2,5 timme bort med bilen, så det har varit en heldagsaktivitet. Kom hem halv sju, lagade middag och nu sitter jag här. Har öppnat garderoben för att se om jag har några kläder att ha i morgon, och hoppas på att det löser sig.

Det var min helg!

En reaktion på ”Augustis sista helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.