Tekakor och begagnade mobiler

Onsdag. Dagarna flyger förbi. Ikväll har jag bakat bröd. Kände att jag behövde det. Att knåda deg och så är stressreducerande för mig, och idag var det precis vad jag behövde. Det fick bli tekakor. Slängde i lite havregryn och rågsikt för att få upp fullkornshalten lite. Havregryn är alltså fullkorn, har jag lärt mig senaste veckorna. Kan vara bra att veta nästa gång man gör chokladbollar, hehe.

Nu sitter jag och letar efter en mobil. Min mobiltelefon fyllde faktiskt fem år häromdagen! Och den börjar vara lite sliten. Seg ibland, och så är den lite glapp i laddningen. Det är i och för sig mer kabeln än själva mobilen men.. Jag tycker att det börjar vara dags för en ny. Ibland startar den om sig helt utan förvarning. Och det har hänt att den bara blir svart utan att man kan använda den, och den blir liksom inte kontaktbar förrän batteriet har laddat ur.. Så en ny kanske inte är helt orimligt. Men jag vill ju inte köpa nytt så jag letar en begagnad och det känns ännu svårare haha. Hur begagnad ska den vara liksom. Ska jag köpa en begagnad vill jag att den ska vara begagnad och inte ett nyköp som någon ångrade. Då kan jag ju lika gärna köpa en ny. Samtidigt vill jag att den ska hålla länge..

Jag får nog rådgöra med någon. Nu ska jag ta en nybakad tekaka med hemkokt rabarbermarmelad och titta på en serie innan det är dags för sängen. Hoppas du har en fin vecka så här långt!

En reaktion på ”Tekakor och begagnade mobiler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.