Soffläge

Pyjamasbyxorna är på och det blir soffläge resten av kvällen. Tills någon gång runt tio när jag brukar få lite panik över hur stel jag blivit av allt stillasittande. Haha. Haha. Är trött, men det är normalt när man har varit igång hela veckan, hoppas jag.

I helgen ska jag rensa hjärnan på olika vis. Min träning i går blev inställd av logistiska skäl, så mitt huvudmål är att ta mig ut och jogga en sväng. Annars ska jag läsa böcker och göra sådant som faller mig in. Tror att det blir bra.

Det har ju blivit september också. Årets bästa månad! Löven börjar skifta färg och luften är krispigare. Jag mår så bra av det. Förlåt alla som lider av höstdepression, men det här är min tid.

Ha en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.