En helg i stugan

Den här helgen passerade också. Tyvärr tycker jag att helgen är en dag för kort, alltid. Den här helgen har vi varit i stugan. Vi kom upp lagom till middagstid i fredags, och då bloggade jag ju också. Det blev soffläge resten av den kvällen. Vi började se serien Skitsamma på Discovery+, och eftersom det bara var 10 korta avsnitt har vi sett klart den nu. Rekommenderar den, den var väldigt rolig.

Igår städade vi ur ett förråd inför vintern. Det var skönt att få göra undan det. Vi bjöd mina föräldrar på fika eftersom de också var uppe. Vi grillade till middag och jag gick en promenad där jag tittade på vattnet och filosoferade. Skönt. Idag har vi isolerat vattenledningar och sen mest tagit det lugnt. Jag tog en liten löprunda och var nöjd efteråt. Jag brukar alltid lyckas tappa träningsdisciplinen här när jag börjar jobba men jag hoppas kunna hålla i en liten stund till. Det är så kul när man känner att man orkar!

Nu är vi hemma igen. Jag ska börja strukturera upp kommande vecka och sen varva ner innan det är dags att krypa i säng. Hoppas att du har haft en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.