Vecka 36

Då var det en ny vecka igen! Jag tänkte försöka få ner veckans planer här eftersom det hjälper mig att strukturera lite. Det får vara ointressant, eller så är det intressant. Jag gillar att läsa sådant här hos andra, men de kanske också har snäppet mer intressanta saker för sig, haha. Nåja, så här ser veckan ut.

Måndag
Tror att det viktigaste ikväll blir att plocka in äpplen. Då är ju bara frågan vad jag ska göra med dem? Koka äppelmos är det första som kommer till mig, så jag gissar att det blir något sånt. Kvällen är räddad

Tisdag
Sen kväll. Ska försöka orka styrketräna när jag kommer hem, men det får vi väl se om det är realistiskt, haha.

Onsdag
Om jag har uppfattat allt rätt har jag möjlighet att jobba hemma på onsdag och då tänker jag göra det. Får möjlighet till en del fix på kvällen. Kanske sätta upp höstgardiner på de ställen där jag har såna?

Torsdag
Min städkväll. Badrummet, tvätten och veckohandla står på min lista.

Fredag
Begravning för mormor så jag är ledig hela dagen. Känns både tungt och viktigt..

Lördag-söndag
Tror att planen är ett litet bygge i helgen, men vi får se. Jag återkommer om det. Skulle vilja förbereda några middagar men det kanske jag inte hinner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.