Vecka 37

Det är den 13 september och vi är alltså halvvägs igenom min favoritmånad? Jag hinner inte med i år, tyvärr. Har inte fotat ett enda träd med färgade löv eller … Ja, det kanske är det jag inte har gjort? Har reflekterat över höstluften. Vet av erfarenhet att efter den här veckan brukar vardagen börja hitta sin lunk igen. Jag hinner i slutet av månaden.

Vad hittar jag på den här veckan då? Den som lever får se. Det jag vet är att jag ska träna tisdag och torsdag samt ett pass i helgen, förmodligen på söndag. Under nämnda helg ska jag också göra ett höstryck i trädgården. Morötter och rödbetor ska skördas, jag ska gräva ner boksahi och så ska jag kasta döda plantor.

Vad hittar du på i veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.