Veckans mitt

Den här dagen har varit .. jag vet inte. Jag vaknade kanske på fel sida för jag har rastlöst gått runt och väntat på att gå komma hem och bara ta det lugnt. På plussidan är i alla fall att det har varit o-tro-ligt vackert ute idag. Soligt, vindstilla.. På morgonen lite dimmigt, men på ett vackert sätt.

Ikväll hann jag gå med Baloo, diska och köra yoga. Det får vara bra så. Jag har kört ett av Adrienes pass som fokuserar höfter och nedre delen av ryggen. Älskar det passet! Har säkert skrivit det innan, men jag är verkligen i behov av att mjuka upp mina höfter och mitt bäcken, så en gång i veckan kör jag detta pass och varje gång känner jag vilka underverk det gör.

I morgon är det torsdag, sen är det fredag och sen är vi lediga i två dagar igen! Det blir bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.