16 september i backspegeln

Det är torsdag. Ikväll har jag kokat äppelmos. Det blev rött som rödbetor eftersom jag lät skalet sitta kvar och oätligt surt innan jag sockrade på ordentligt. Gott i slutändan. Jag tänkte att vi skulle titta på vad jag har gjort den här dagen de senaste fem åren, om det finns dokumenterat.

Förra året, 2020, hade jag en kväll för mig själv. Det innebar skriva, läsa och nätshoppa. Se där, se där. Jag beställde till exempel ett ullunderställ som jag sedan använde hela vintern. Vet inte om jag egentligen skulle behöva ett mindre, för det kändes stort. Vi får se.

För två år sedan var det 2019, och jag publicerade en veckomatsedel här på bloggen. Tydligen var det min man som planerat och handlat, och det ser ju gott ut.

För tre år sedan var den här dagen en söndag som bjöd på blandade hemmasysslor. Handla, baka och laga mat bland annat.

För fyra år sedan visade jag upp trädgårdsbordet som min man har byggt. Älskar det! Fortfarande! Jag gillar stolarna vi har till också även om de var som mest moderna för tio år sedan. Så blir det när man köper saker man genuint gillar, då får de hänga med även om trenderna förändras.

För fem år sedan var det 2016 och fredag! Jag helgfixade och var hundvakt till en favorit som inte finns med oss längre ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.