Allt jag vill göra i helgen

Det är fredag nu. Jag har ätit fredagsmiddag, som idag blev stuvade makaroner och veggobollar. Försöker äta mindre pasta på veckorna, så det är en lyx när vi väl äter. Tyvärr var veggobollarna inte det bästa jag har ätit, men den sorten vi ville ha var slut i affären så då blir det så.

Jag har storslagna planer för den här helgen och då brukar det inte bli så mycket av någonting, haha. Men jag ska SKRIVA ikväll och förhoppningsvis någon mer stund i helgen. Jag ska se serier, jag ska göra huset lite fint, jag ska bjuda på fika och jag ska också börja höstfixa i trädgården. Samt träna. Helst handla någon grej jag behöver.

Det låter mycket, men jag har låga krav på mig själv så det ska nog inte bli några problem ändå. Jag gillar ju att känna att jag har gjort något.

Vad ska du göra i helgen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.