Vecka 38

Det är måndag igen! Ikväll har jag en lugn kväll. Vi är lite trötta båda två. Hade det regnat hade jag nog föreslagit filmkväll, men vi sparar det ett tag tror jag. Är så sugen på popcorn poppade i gryta. Till helgen kanske.

Vad har vi för planer den här veckan? Väldigt diffusa, måste jag säga. Jag ska träna tre gånger. Är så nöjd med att jag fick till det förra veckan, även om ett pass blev lite misslyckat. Igår hade jag ett superbra träningspass istället så det vägde väl upp. Så träning i alla fall.

Jag tror att vi ska fira bröllopsdag i helgen. Lite i förskott, men det känns kanske roligare än att fira på en vardag? I alla fall i år, ett annat år kan det nog vara mysigt med ett firande mitt i veckan. Jag kanske också ska försöka höstfixa i min trädgård, men i så fall måste det bli på en väldigt specifik tid eftersom det blir mörkt så tidigt.

Hur spännande blev det här? Inte särskilt kanske. Jag är nöjd, hoppas att du kanske är det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.