Höst i fjällen

Söndag. I helgen har vi varit i stugan. Det är så himla mysigt att vara där när det är mörkt och lite kallt. Jag älskar att elda i kaminen. Igår gick vi en liten sväng och åt lunch utomhus. Färsk pasta som kokades i vatten och en överbliven burk tomatsås från ett pizzakit. Det är allt som behövs.

Färgerna i skogen var helt makalöst vackra. Gult och orange, och vi hade tur med vädret också även om det blåste storm. Solen sken under de timmar vi var ute. Baloo, som har fått en bättre medicinering, var väldigt nöjd med dagen och sov som en stock när vi kom hem.

Idag gjorde vi nog inte så mycket. Lång frukost framför tv:n och sedan var jag ute och joggade en stund före lunch. Är väldigt nöjd med att jag har hållit i (utomhus)träningen så här länge måste jag säga. Det brukar annars dö av där i mitten av augusti. Jag hoppas hålla i tills det blir runt femton minusgrader, men vi får väl se hur det går, hehe.

Sen vi kom hem har vi betalat räkningar och jag har flyttat över information till min nya (begagnade) mobil. Har ju någon konstig separationsångest till saker så även om jag svurit över den gamla senast en kvart innan jag bytte telefon tycker jag på något vis synd om den gamla mobilen. Men, men, förhoppningsvis ska den här nya fungera bättre på många sätt.

Nu är det snart dags att gå och lägga sig och ladda för en ny arbetsvecka. Hoppas att din helg har varit fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.