September 2020

Då är det dags att se tillbaka på vad som hände den här månaden förra året. Det är ju den sista idag, så ska vi få med det i den här månaden är det sista chansen. September är årets bästa månad och den går alltid alldeles för fort. Jag ser att i septebmer började uppslagen till bloggen att sina, bland annat eftersom pandemin gjorde urvalet av aktiviteter lite begränsade. Det här har ju sedan blivit värre och värre, och fortfarande inte riktigt återhämtat sig.

I alla fall, här är höjdpunkterna från bloggen för september förra året!

Härliga helger i fjällen

Ungefär som helgen som var nu senast, det upplevde vi några gånger förra året också. I bloggen finns två härliga septemberhelger och några fler bilder från fjällen som jag la in under vårt bröllopsdagsfirande. Är oftast väldigt nöjd med att fira bröllopsdag i slutet av september.

Höst i fjällen
Den bästa tiden på året

Sex år som gifta – sockerbröllop

Listor av olika slag

Jag gillar ju blogglistor även om det börjar kännas som om jag har fyllt i alla som finns på internet. I september fyllde jag i alla fall i listan för tråkiga tider. Jag delade också sex av mina senaste Instagrambilder, där åtminstone en är en riktig favorit.

En lista i tråkiga tider
Sex bilder från Instagram

Ylle och läsning

Jag skrev typ två tipsiga inlägg i september förra året, och det är nog betydligt mer än i år i alla fall. Det ena var en bok som jag hade läst. Det kanske inte är förvånande att jag gillade Sofie Sarenbrant massor, men jag var ändå lite förvånad över att hennes första bok i Emma Sköld-serien var så pass bra som den var. Jag visade också upp ett ullunderställ från Dilling. De har så fina produkter, om man vill köpa nyproducerat i ull.

Vila i frid – Sofie Sarenbrant
Nytt ullunderställ

En reaktion på ”September 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.