Stänger veckan

Alltså, det har så klart hänt bra grejer den här veckan, men överlag har den varit lite jobbig. Om vi ska glömma allt det negativa har de här grejerna varit positiva:

  • Min man överraskade med en mysig middag på vår bröllopsdag i måndags. Mysig som i tända ljus och trevlig dukning till vår högst ordinära måndagsmat. Han hade till och med hittat en flaska bubbel som vi drack ur.
  • Vi var på kalas igår. Svärfar fyllde år och bjöd på tårta. Träffade makens syskonbarn igen. Vilken rolig ålder de är i just nu.
  • Jag fick till ett träningspass. Tidigare idag var jag ute och sprang en halvtimme utan att bli speciellt trött. Målet med sommarens träning var just att orka jogga 30 minuter, och kanske kunna lyssna på en podd samtidigt. Jag har lyckats med poddlyssnandet en gång, men det kräver en bra dag för att jag inte ska distraheras av mina flåsande andetag. Musik är det som gäller för att jag ska orka en runda mentalt. I alla fall, mitt nya mål är, som jag tror att jag nämnde, att springa tills det är femton minusgrader ute. Håll tummarna!
  • Idag bjuder mamma på middag. Så skönt att slippa laga, och så kul att få träffa dem och prata en stund. Veckorna är så hektiska numera så vi hinner väl inte riktigt med det. Plus SÅ tacksam för att vi kan umgås. Förra vintern var hemsk på den fronten.

Ikväll har vi planerat att gå på bio också. James Bond. Det blir nog bra. Hur har din vecka varit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.