Vecka 40

En ny måndag och en ny vecka. Hösten kommer på riktigt nu. Löven faller av träden och det blir lite gråare ute. Jag tänker att det bara är att omfamna det. Tända ljus på kvällen och laga goda soppor och grytor till middag.

Den här veckan planerar jag att börja städa vårt kontor, som på riktigt är ett (av många) skämsrum just nu. Där inne har jag lagt saker på hög sedan i … jag vet inte, mars kanske? Börjar vara dags att sortera och få ordning. Det är en sak jag vill hinna påbörja i veckan.

Jag ska också få in tre träningspass. Förra veckan mådde jag lite konstigt så jag missade två, men fick till ett fint löppass igår. Nu är det alltså oktober och jag springer fortfarande! Klapp på axeln till mig. Jag tror också att vi ska hinna ta reda på en del löv. Vi får se hur det blir.

Tänkte avsluta med att dela några av mina tidigare veckomatsedlar för vecka 40, för den som vill ha middagsinspiration. Ha en fin vecka!

Veckans matsedel 40/2020
Veckans matsedel 40/2019
Veckans matsedel 40/2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.