Friday, I’m in love

Då är det fredag! Klockan har passerat fyra, och jag har lyssnat på en podd för att varva ner efter arbetsveckan. Tänkte göra ett inlägg med de poddar jag lyssnar på nu, skulle det vara intressant?

I helgen ska vi ta hand om ett berg med löv. Inte min favoritsysselsättning, men det måste göras. Jag får se det som ett bra tillfälle att få frisk luft. Jag har verkligen börjat uppskatta att vara utomhus och just den friska luften, haha.

Jag ska också testa att göra en kallsådd. Om allt går enligt plan ska då fröna övervintra och sedan gro till våren när förutsättningarna är rätt, alltså lagom värme och väta, antar jag. Det värsta som kan hända är väl att det inte fungerat tänker jag. Om det fungerar tror jag dock att man vinner någon vecka på våren, och det är tacksamt på mina breddgrader.

Så ser det ut. Just nu skiner solen hemma men vi räknar med regn och temperaturer runt 10 grader i helgen. Rätt normalt i oktober.

Ha en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.