En helg i stugan

Shit, vad det regnar ute! Det var lite sådär att köra hem från fjällen i mörker och rejält regn, men det gick så klart. Vi har alltså varit i fjällen i helgen. Det har varit härligt för själen. Igår var vi ute några timmar på förmiddagen. Jag sådde morötter! Har läst en massa om vintersådd och kallsådd och så vidare och testar därför nu att så morötterna innan det blir vinter på riktigt. Det ska vara minusgrader vid stugan i veckan, så jag tänker att fröna ska fatta att det är vinter då, hehe. Vi får se, det värsta som kan hända är väl att ingenting tar sig. Då får man så nya frön helt enkelt.

Jag staplade också ved så vi har lite mer att elda med i vinter. Inte för att det är direkt brist, men ändå. F använde sin tid ute till att ta upp alla löv som hade fallit av träden. Det blir rätt mycket men han är ju stark och snabb så det märktes knappt. Efter lunch hade jag fotostund och tog bilder som jag bland annat ska visa här mycket snart. Sen fikade vi hos mamma och pappa innan vi for hem och lagade middag.

Idag blev en långsam och seg dag, vilket jag tycker är helt okej en söndag. Jag hade pyjamas på tills klockan var elva. Då gick vi ut och åt lunchen utomhus. På gården, men vi fick lite frisk luft i alla fall. Sen har vi sakta gjort sådant vi känt för, innan vi åt middag och körde hem.

Nu ska jag ställa fram resterna från gårdagens ostbricka och sedan se något avsnitt av Chicago Med. En ny favorit, som vi snart plöjt alla avsnitt av. Vill aldrig att serier ska ta slut, haha.

Hoppas att din helg var fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.