Onsdagsorden

Kvällens stora uppgift är att mjuka upp mina höfter. Intressant info, ja? Ligger just nu med en vetekudde för att värma upp musklerna, och sedan blir det ett yogapass som brukar göra underverk för just höftpartiet/bäckenet. Är trött på att vakna på natten för att det värker på ena sidan. Obs! Det har inte hänt många gånger, men ändå.

Jag ska planera mat också. Tänker lax på fredag. Så gott, särskilt när det var länge sedan. Och så har jag en pizza med rödbetor som jag vill ha på lördag. Ännu godare. Mat är mitt bästa, hehe.

Annars fantiserar jag om tågsemestrar. Nästa sommar är min plan att vi ska åka till Skåne med tåg och vara där på några olika platser. Hoppas på det! Då kanske vi törs åka ut i Europa om något år till.

Det var dagens tankar. Höfter, mat och tågsemester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.