Inför helgen

Då var det fredag igen. Jag har hunnit en hel del av det jag velat under veckan. Kontoret börjar vara i acceptabelt skick, jag sökte kurser till våren igår och så har jag gjort lite annat praktiskt fix. Det enda som inte har blivit ät träningen men det får vara så den här veckan.

I helgen hoppas jag hinna skriva. Vi hoppas på korvgrillning och jag hoppas kunna gräva ner en sista hink Bokashi innan allt fryser på riktigt. Den första snön kom igår. Det gick över till kraftigt regn igår kväll men har blivit till snöblandat slask igen. Det kommer väl inte ligga kvar men snart så.

Jag ser annars fram emot en helgs vila. Behöver det väldigt mycket just nu. Ikväll ska jag laga lax, yoga och se en film. Det blir bra.

Har du några planer för helgen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.