Äntligen helg

Fredag. Den här veckan har varit så intensiv, men det blev lugnare på slutet och nu är det äntligen helg.

Jag startade helgen med en promenad. I dagsljus. Och en massa snö. I tisdags blev det vinter på nolltid. Från ingen snö till ett par decimeter. Sedan har det snöat lika mycket till så nu tror jag inte att det kommer kunna töa bort. Hoppas inte i alla fall, is är mycket värre än snö.

Sedan, efter min promenad, blev det tacomiddag hos en av Fredriks kompisar. Det var faktiskt länge sedan som vi åt tacos så jag fick extra mycket helgkänsla faktiskt. Helgen ska vi försöka umgås med folk. Det är faktiskt lyxigt att kunna göra det. Hoppas att vintern inte kommer med strängare restriktioner.

Ha en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.