Vecka 43

Det blev så mycket roligare att vara ute i mörkret, till exempel med hunden, efter att snön kom. Nu är det i och för sig mest en slaskigt sörja på vägarna, tyvärr, men förhoppningsvis har det ändå kommit så mycket att det får ligga kvar. Det lyser upp och luften känns frisk.

Den här veckan fyller F år. Mina planer är att förbereda ett litet firande i helgen. Bakade en kaka igår, tänkte kanske göra en sort till och så tårta. Har en dekorationsidé också som jag inte vet om den kommer fungera. Kanske borde jag höra med födelsedagsbarnet vad han tycker också.

Annars.. ska soptunnan ut ikväll, jag fortsätter jobba på en vintermössa och så vill jag röra mer på mig. Både promenader, träningspass och YOGA känns viktigt. Vi får se hur jag får dygnen att räcka till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.