Bloggtorka

Jag har väldigt mycket lust att blogga just nu, men också ganska få idéer. Kanske för att vi just nu gör ganska få saker som blir fina på en blogg. Det kommer väl bli annorlunda så småningom om. Det kommer det! Men jag kan ju skriva om sånt som jag inte orkar skriva om, så det blir dagens inlägg, haha.

Städad övervåning. I söndags la vi en timme på att slutfixa övervåningen för den här gången. Övervåningen är ju, som jag har berättat förut, ett ganska stort rum med bara en liten toa och ett lika litet förråd. I vintras fanns det ett förråd till, och där rev vi bort ena väggen i samband med att vi lyfte ut ett skorstensrör som var i vägen. Lång historia. I alla fall. Det som hände då var att allt som stått i förråd nummer två flyttades till övervåningens andra ände i väntan på att det skulle snyggas till i det rivna området. Det gjorde F för några helger sedan. Nu har vi flyttat tillbaka alla grejer, fått mer städad förvaring och hängt upp draperier istället för väggen som vi rev bort. Övervåningen blev plötsligt dubbelt så stor. Så får den vara tills nästa gång det ser ut som ett stort kaos.

Skrivande. Jag har så svårt att prioritera skrivande i mitt liv just nu och det gör mig så ledsen. När jag försöker har jag svårt att få något skrivet också. Känner att jag nog måste se över min vardag och mina rutiner. Kanske passar det att göra under veckan som kommer när det både väntar ett månadsskifte, en tidsomställning och ett ”lov” (vi jobbar) som kan ge lite hjälp med nya rutiner.

Vinterstudion. Jag längtar efter Vinterstudion och vintersport. Tyvärr kommer ju inte SVT sända alla vintersporter i vinter, så det kommer ju inte alls bli samma känsla. Men, men, det kan ju bli bra ändå.

Vad tänker du på denna tisdag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.