Oktober 2020

Den här månaden börjar närma sig sitt slut (var tog den vägen) och då passar det bra att titta på vad jag bloggade om för ett år sedan. Egentligen kan man se att min bloggtorka började redan i oktober förra året, med betydligt färre inlägg än normalt. Det jag kan utröna, förutom inläggen om min vanliga vardag, är egentligen två teman: odling och corona, och då får man ha en väldigt fri tolkning av tema, haha. Det nämns i två inlägg vardera. Nå ja, här kommer de två!

Odlingsåret 2020

Jag skrev om hur jag sådde jordärtskockor och vitlök. ”Nästa år vet vi hur det gick”, var en rad i ett inlägg. Mm. Det gör vi. Det gick skit. Kanske går det bättre ett annat år. Det är väl charmen med odlingen? Det som går jättebra ett år tänker jag sedan ska gå bra alla år för att ”nu har jag ju knäckt koden”, och sen går det inte alls nästa år, men något annat går oväntat bra. Eller ja, charmigt tycker jag inte att det är, för det är mest störande, men i brist på bättre ord så. Förra året var jag jättenöjd med min zucchini. I år gick det knappt alls. Vi får se hur det blir nästa år.

Vecka 41
Skörden 2020

Coronapandemin

Jag var hemma med lite halsont ett par dagar i oktober förra året. Då fick jag också göra mitt första och enda test för viruset. Det var negativt. Vi hade också planerat en dagsfest för att fira F när han fyllde 30 men det fick vi ställa in helt på grund av smitta på min arbetsplats. Som aldrig blev något, men man kan ju inte ha folk hemma om man när som helst skulle kunna insjukna i ett pandemivirus.

Friyay
Friday night in


Fler månadssammanfattningar hittar du här:

Januari 2020
Februari 2020
Maj 2020
Juni 2020
Juli 2020
Augusti 2020
September 2020

2 reaktioner på ”Oktober 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.