Vecka 44

Första november! Det fattar jag inte riktigt, men det är så det är. Jag är så lycklig över att vi tällde om klockan igår också. Nu är kroppen äntligen i balans igen.

Den här veckan har jag tre planer. Promenera en timme om dagen, skriva 1000 ord om dagen och så ska vi ha långhelg. Känns lite ambitiöst, men jag tänkte testa och se hur det går med skrivandet och promenerandet. Långhelg brukar ju inte vara svårt att få till.

Skrivandet är för att det är National November Writing Month (eller vad det heter?) så jag tänkte försöka haka på. Har en bokidé som jag satsar på nu i november. Promenerande för att det har blivit lite för lite av det på sista tiden.

Där tog det här inlägget slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.