Gröt i hjärnan

Vet ni, hela den här veckan känns det som om jag har gröt i hjärnan. Bara på eftermiddagarna ska tilläggas, så jag är inte sjuk. Det är nog bara hjärnan som vill vila lite. I morgon är det dags för några dagars ledigt så det blir nog bra.

Ikväll är planen att gå en långpromenad samtidigt som jag lyssnar på en podd. Det ska bli skönt. Sen får vi se. Jag vill gärna skriva lite men den här gröten gör det svårt att känna inspiration och göra något bra. Vi får se.

Jag ska också planera mat för en vecka så jag kan handla i morgon. Sen tror jag att det har kommit nya avsnitt av The Good Doctor på Netflix. Vi såg de första tre i somras och tyckte att den var så bra. Så det ser jag fram emot.

Hur har du det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.