Långhelg

Fredag. Ledig dag. Vi är i stugan. Hoppas inga inbrottstjuvar läser det här, haha. Ja, ja, det är sista helgen här för det här året. På söndag bommar vi igen och sedan kommer vi tillbaka i slutet av februari. Fast ändå inte. Vi kommer nog komma hit över dagen någon gång innan dess.

Idag har vi inte gjort massor. Jag fick sovmorgon. Så underbart. Jag har rengjort kaminens glasruta med hjälp av aska. Aska! Blev superfint. Jag har också gått en promenad och så har vi satt upp en fågelholk. Nu ska vi åka till mina föräldrar och äta middag. Och sen är det ändå bara lördag i morgon. Långhelger ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.