Supermysig långhelg

Vi har haft en supermysig helg! Som jag nämnde innan åkte vi alltså upp till fjällen när F kom från jobbet i torsdags. Vi åt en sen middag men jag tycker att det är mysigt. Enda minuset var att vi hittade en död mus i soffan. Blä! Blev ju att skrubba där vilket är sådär kul när man precis kommer fram och det är sent och man vill bara äta och däcka framför tv:n. Men det blev bra sen.

I fredags ägnade vi en del tid åt att råttsäkra huset. Vi täppt till alla springor vi kunde hitta för att förhindra att det kommer in fler möss. Det gjorde att vi fick dra fram säng och soffa så vi passade på att städa där bakom. Jag gick en promenad och rengjorde kaminen också.

Igår byggde vi ut en dörr på ett uthus. Det tog några timmar och jag tyckte bara att det var mysigt? Jag måste ha blivit gammal. Vi hade inga fina maskiner med oss utan jag handsågade reglar och panelbitar till rätt storlek. Och vi behövde bara göra om EN, haha.

Och idag åkte vi hem tidigt. Stannade på kyrkogården i Tärnaby och tände ljus på graven där. Sen åkte vi hem, åt lunch och gick en promenad i solsken. Älskar solen i november. Ikväll har jag gått en promenad själv med podd i lurar och känt kylan. Nu måste vintern komma!

Hoppas att din helg har varit fin. Avslutar med en solig bild från idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.