Vecka 45

Måndag. Jag hade tänkt skriva det här inlägget i morse men det blev inte av. Den här veckan kommer gå fort eftersom jag har alldeles för mycket att göra på lite för lite tid.

Jag har också träning och promenader som mål den här veckan. Utöver det är det att hålla humöret uppe med sånt jag tycker om. Haha, vad deppigt det här låter. Det är väl snarare ett sätt att låta bli att bli deppig. På sikt.

Sen är det fars dag i helgen. Såå.. Det blir väl helgens aktivitet. Haha. Vi har ju varsin pappa att fira. Det blir bra. Något säger mig att november kommer springa förbi snabbare än vanligt. Vi får väl se om jag har rätt.

Vilka är dina planer för veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.