Bondgård, tradera och långpromend

Onsdag. Ikväll har jag två planer: gå en långpromenad och yoga. Utöver det ska jag nog diska lite också. Så himla spännande, haha.

Igår tittade vi på En bondgård mitt i stan. Har du sett det? Det är ett program där tre familjer försöker bli självförsörjande i en vanlig villaträdgård. Mest grönsaker men de har lite djur också. Det är lite mysigt men jag stör mig på reklamen och på att man inte får se så mycket hur de gör.. men det är väl formatet. Jag älskar familjerna som är med i alla fall.

Och så har jag gått bananas på Tradera i eftermiddag, hehe. Tror att jag får betala mer än vad jag hade tänkt i slutändan. Men det händer nästan aldrig mig, så det kan jag nog göra.

Hur är din vecka så här långt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.