11 november i backspegeln

Det är torsdag igen! Veckorna går allt ganska fort, eller vad säger ni? Mina planer för den här eftermiddagen och kvällen är ett träningspass och att städa. Min del av veckostädningen är att städa badrummet, ta reda på tvätt och byta lakan i sängen. Mm. Spännande. Jag tänkte också att vi skulle titta på vad jag har bloggat om det här datumet de senaste tre åren. Här kommer en beskrivning av det!

För ett år sedan fick Region Västerbotten lokala, rätt hårda, restriktioner som skulle hjälpa till i kampen mot pandemin. ”Jag hoppas på mer positiva smittotal snart” skrev jag då och det var väl tur att man var lyckligt ovetandes. Hade jag fått veta då att jag inte skulle våga gå in till mina föräldrar förrän i slutet av maj (med undantag av jullovet då jag suttit i karantän) så hade jag nog mått betydligt sämre. Jag är så tacksam över att vi har mer kontroll över pandemin just nu. Det kan ju ändras, så klart, men förhoppningsvis inte.

För två år sedan delade jag en veckomatsedel här i bloggen. Mycket vegetariskt. Borde bli bättre på det igen.

För tre år sedan sörjde jag att Tuff fick somna in. Det var sorgligt även om det var rätt. Han var den som lärde mig att ha hund och väckte ett intresse för att träna hund. Finaste ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.