En lugn helg

Vi har haft lugna dagar. Det har varit skönt. Två sovmorgnar, bara en sån sak. Igår gjorde vi en liten runda i några affärer här hemma. Vi började på secondhand där jag stoppade ner en massa julgrejer i min korg. Är så nöjd med de fynden, ska visa dem senare. Vi var också på möbelaffären och i en annan liten butik vi har. Sen rastade vi Baloo och hämtade några paket.

På eftermiddagen kom min syster med familj förbi. Vi fikade och pratade. Sen lagade jag en massa mat. Matlådor till två luncher, middag till i morgon, gårdagen middag och pannacotta som vi åt igår kväll.

Och idag.. Jag började med att träna. Sen firade vi farsdag hos min pappa med tårta hos dem och F:s pappa med middag på restaurang. Och nu är det kväll. Vi tittar på Good Doctor och försöker varva ner för en ny vecka.

Har du haft en fin helg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.