Vecka 46

Hej hej! Har du haft en fin måndag? Jag tycker nog att det var väldigt mycket måndag i morse. Trött och omotiverad kände jag mig, men sen gick det ändå ganska bra. Är så nöjd med att jag har gått en promenad ikväll. Blev mycket piggare sen.

Vad händer den här veckan då? Jo.. Det stora är väl att det är dags för julpynt till helgen! Jag ska dra fram stjärnor och ljusstakar, hänga upp julgardiner och så ska ljusslingan ute hängas upp. Och så många tomtar som jag hinner.

Det är min vecka det. Tror att det blir bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.