Vecka 47

Jag upplevde förra veckan som helt galen. Stupade i säng i fredags och sen har väl resten av helgen varit lite kaosig. I huvudet, inte så mycket rent fysiskt.

I lördags var planen att dra fram allt julpynt. Jag började med julgardinerna och kände att jag blev arg när jag tittade ut och inte fick någon direkt julkänsla. För lite snö bidrog till det. Inte ens julmusik hjälpte, så det blev lite av ett antiklimax.

Gardiner och nästan alla adventsstakar och stjärnor åkte upp i alla fall. Vi var ute och grillade korv i några timmar, för det var faktiskt sol. Och sen blev söndagen bättre, men det kommer ett eget inlägg om det.

Den här veckan .. blir det mer julpynt, hoppas jag. Det är ju första advent på riktigt så jag vill ha ett juligt hus då. Jag får väl ta lite i taget så blir det bra.

Annat jag ser fram emot är På spåret, skidskytte och någon form av julbak. Vad ser du fram emot den här veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.