Min söndag: ett foto i timmen

I söndags bestämde jag mig för att dokumentera delar av dagen med hjälp av ”ett foto i timmen”. Gillar det konceptet på inlägg. Tyvärr gick det ju lite sådär, men jag bjuder på de bilder som blev kan ni ju få se.

Dagen började med att jag smög upp 7:30 och bakade ut frallor till frukosten. Dinkelfrallor med riven morot, som jäste över natten i kylen. Bjuder dock på en bild från när de var fina och ”vackra”.

Strax före nio stod frukosten framdukad. Detta + kokta ägg och te eller kaffe bjöds det på. Och tända ljus. Det som signalerar helg allra mest i vårt hushåll.

Vid tiotiden hängde jag upp de sista stjärnorna. Är väldigt nöjd med att ha organiserat mina lådor med julsaker så som jag har gjort, haha. Allt kommer i ordning. Kanske ska göra ett inlägg om det?

En timme senare var jag på promenad med en kompis. Solen lyste så fint. Älskar sol i november.

Sen fikade vi hos mamma och pappa. Strax före tre var vi hemma och jag behövde vila. New Girl på Netflix, adventsstjärnor i fönstren och så vacker himmel utanför. Vila för kropp och själ samtidigt.

En timme senare pillade jag fast ljusslingan i trappan. Eller, jag gjorde om det som jag hade gjort på morgonen eftersom en kabel plötsligt hängde och svajade i luften under trappan. Fick till det.

Vi åt middag och jag tog hand om disken. Älskar diskmaskinen.

Jag gjorde matlådor till kommande vecka.

Och sen blev det kväll, natt och måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.