Tomtebrist

Det är redan onsdag och jag har inte börjat ställa ut tomtar ännu? Det här är inte likt mig. Men nu snöar det, så kanske får jag lite julstämning av det. Annars måste jag nog bara ställa ut allt ändå.

Ja, det snöar alltså ikväll! Jag hoppas att det är nu vintern kommer på riktigt. Det gör världen lite ljusare.

Annars har de första julklapparna införskaffats och det känns lite pirrigt. I helgen ska jag fixa de sista klapparna, så är det klart sen. Vi ger ju bara till syskonbarnen och varandra, så det blir inte så många. Det är väl bra. Jag planerar att hinna med lite julbak i helgen också, förutom att ställa ut alla tomtar då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.