Vecka 48

Ännu en måndag har passerat. Jag är glad över att det gick fort, hehe. Ikväll har jag ställt i ordning det sista julpyntet i köket. Som sagt, det har aldrig någonsin tagit så lång tid, men nu är det gjort.

Planerna för veckan är styrketräning tisdag och torsdag och så ska jag göra lite julbak på onsdag. Jag tror det blir lite veckohandling på onsdag kväll också. Sedan är det helg igen och andra advent. Tiden går så fort och så långsamt på samma gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.