1 december 2021

Hej onsdag. Idag är det riktigt kallt ute. Någonstans mellan 20 och 30 minusgrader,lite beroende på var man bor. Tydligen påverkar det elpriserna i år eftersom det inte brukar vara så kallt. Vi har i och för sig fast elpris så jag känner mig inte så orolig, men blir ändå nervös av att alla andra verkar nervösa. Haha. Vi får väl sehur det blir när elräkningen kommer.

Ikväll ska jag baka två sorters kakor. Vet som sagt inte vad som hände i år. Julbaket brukar jag riva av allt på en helg i november. Nu har jag bakat saffransbullar och that’s it ungefär. Ikväll blir det chokladsnittar och pepparkaksrutor med lingon. Känns som att jag ”borde” ha en sort till också men.. Jag kan inte bestämma vad det ska vara. Kanske helst något jag kan bjuda på när jag fyller år.

Det är ju första december förresten! Lite magiskt ändå. Jag tänker följa julkalendern och hoppas att den är bra. Men det borde den ju vara, med David Sundin och Gizem Erdogan kan det väl inte bli bättre?

Hoppas att du har det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.