Blandad helg

Jag tänkte försöka sammanfatta den här helgen lite. Vi börjar med gårdagen. Det var lördag, ganska kallt och soligt. Jag var inne hela dagen. Plockade och städade lite på förmiddagen och efter lunch bjöd jag på fika.

Hade gjort en pepparkakscheesecake och så tog jag fram julkakorna. Vi blev några fler än jag hade tänkt men det funkade också. Så klart!

..och på kvällen åt vi middag och såg en julfilm. Idag var vi lovade sol och kyla, men vi verkar vara enda platsen i Norrland som inte haft sol. Vi gick en promenad i skogen med B och så har vi tvättat mattorna i snö. Vet inte om det är inbillning men jag tror att det funkade.

Och så har jag bytt header på bloggen, förberett några inlägg och klippt av håret! Har velat klippa det sedan augusti men har inte kommit mig för tidigare. Det känns redan fräschare. Några hårkurer till för att läka det allra mest slitna så tror jag att det kan bli bra på riktigt.

Hoppas att du har haft en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.