Veckan så här långt

Mitt i vardagen och kvällens största gärning var att veckohandla. Fasen vad skönt när man är hemma igen efter bara tjugofem minuter. Vi har fyllt både kyl, frys och skafferi så det var inte mycket som behövdes.

Spännande läsning. I veckan har jag två långa kvällar. En igår och en i morgon, så ikväll försöker jag att varva ner och ta det lugnt. Har hittat en julserie på Netflix som jag tittar på och så lyssnar jag på Baloos andetag, haha.

Och så är vi tillbaka i ett liv med restriktioner. Jag har letat fram ett gäng munskydd, och så får man väl försöka tänka till kring julhandeln. Bara vi är friska på jul känner jag mig lugn den här gången.

Hur är din vecka så här långt?

En reaktion på ”Veckan så här långt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.