16 december de senaste tre åren

Hej torsdag den 16 december! Idag är det bara en vecka till min första jullovsdag, då jag ska förbereda det sista inför julen! Det känns väl helt otroligt? Kvällens stora planer är ett träningspass och att slipa på en inköpslista inför en storhandling för jul. Ska vi se vad som hände här i bloggen det här datumet de senaste tre åren?

Förra året var det 2020, och jag skrev om när jag borde gå och lägga mig samt ett inlägg om hur trött jag var. Haha, det senare är väl kanske inte det mest spännande någon har skrivit. Å andra sidan var väl den här perioden under 2020 inte den mest händelserika i mitt liv, om man inte räknar antalet smittfall i pandemin som enskilda händelser.

Den 16 december 2019 finns två inlägg publicerade i den här bloggen. Ett var från en bloggjulkalender som sammanfattade året 2017. Det andra var en veckomatsedel. Årets sista skrev jag då, och så var det säkert. Tänk att det bara är en halv månad kvar till nyårsafton?

För tre år sedan var det 2018 och jag postade ett inlägg från Johanna Kajsons julkalender. Tror att det året var första gången jag var med i den? I år har jag inte orkat med det, ifall någon har märkt det, hehe. I alla fall, inlägget handlade om valet jag aldrig haft, vilket var en utmaning för någon så privilegierad som jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.