Julhelgen så här långt

Det har varit två lugna dagar här efter julafton, och egentligen är väl det lite skönt. Inte så många måsten och så där. Om man tänker bort att vi egentligen skulle varit hos svärmor och firat jul med F:s sida av familjen så är det väl egentligen en ganska bra ledighet.

Igår joggade jag för första gången på .. en månad kanske? Det var ju väldigt kallt i slutet av november och sen har det bara varit svårt att få ihop pusslet under december. Det blev ett enklare pass där jag varvade jogg med gång, men jag tror inte att jag har tappat alltför mycket kondition. Tur att jag passade på igår för idag är det tjugo minusgrader. Det räcker med hundpromenaderna idag.

Jag har också yogat och börjat läsa en bok. Vi tittar på Big Bang Theory och försöker hitta någon film som känns intressant på kvällarna. Igår räddade Babben och David kvällen genom en julspecial av Bäst i test. Så skönt att något fick kännas lite jävla normalt. Planen för den närmaste timmen är att skriva lite, som jag ju vill göra hela tiden men har svårt att hitta tid till, och när jag hittar tid har jag svårt att hitta motivationen. Sen blir det väl middag igen. Skönt att vi har julmat fulla kylen. I ett par dagar till kan vi nog äta utan att vara alltför trötta på att det blir samma, samma.

I morgon blir det Coronatest. Så får vi se efter det hur resten av jullovet blir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.