Jullovet rullar på

Två dagar till nyår. Idag har humöret stigit lite och jag börjar känna lite hopp igen. Det brukar ju i och för sig vara första steget mot besvikelse men då får det vara så. I morgon ska jag lämna ett test, så får vi se sedan. Jag har inga symptom så kanske, kanske har jag klarat mig. Halvt otroligt i så fall.

Jullovet rullar på i alla fall. Jag har tränat varje dag, färgat ett linne och stickar på ett par vantar. Tre hundpromenader per dag, mat på regelbundna tider och en blandning av läsning, Vinterstudion och streamingtjänster gör att dagarna går ändå. Och utvilad blir jag ju.

Och så har jag jordens vackraste amaryllis i ett fönster. Två stjälkar med flera blommor var. Det händer väl en gång var tionde år kanske. Mig har det då aldrig hänt förut.

Har du det bra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.