Allt jag vill med 2022

Jag brukar traditionellt ha kallat det här inlägget för ”mina mål år X”, men nu döper jag om det så det mer fokuserar på saker jag vill ska hända under kommande år. Kanske mest är en språklig förändring, men jag tycker att det påverkar åt ett mindre hetsigt håll. Kanske är det de två pandemiåren som fått mig att vilja ha ett annat fokus? Ja, ja, det är samma kategorier för tidigare år. Sådant som jag vill göra, sånt som jag vill göra med huset och sånt jag vill göra med stugan. Här kommer det jag vill ska hända 2022!

Jag vill ..

Hålla i träningen hela året
När det äntligen känns som om jag har kommit igång med att träna vill jag verkligen inte tappa det. Jag vill fortsätta jogga och styrketräna. Och så yoga så mycket som möjligt så jag inte blir för stel. Tack.

Läsa klassiker
Under 2022 ska jag läsa fler klassiker. Första målet är att köpa hem ett gäng under bokrean. Inte för att de är dyra utan för att det är då jag beställer böcker nästa gång.

Åka på semester
I år vill jag göra en liten semestertripp. Jag är allra mest sugen på att åka till Skåne, så det är det vi siktar på även om det skulle kunna bli något annat också. Någon form av semesterresa är det jag vill ha.

Umgås med folk
Det här är delvis präglat av hur det här jullovet blev, men generellt vill jag umgås mer med folk. Det borde bli lättare och lättare ändå, ju längre vi kommer i den här pandemin?

I huset vill jag …

Renovera hallen
Här finns det konkreta planer! Ett väggelement ska bort, golvvärme ska installeras, stora garderober med skjutdörrar ska byggas och så ska vi installera två nya frysskåp istället för den frysbox vi har på plats nu. Dessutom ska plastmattan bytas mot mer miljövänligt klinker, väggarna ska få nya tapeter och panel på sina ställen och så ska taket fräschas till och spotlights installeras. Vi drar igång i februari!

I stugan vill jag …

Restaurera fönster
Jag har tre fönster kvar på själva huset, samt ett som står som reserv i ett förråd. Det är ett mål att hinna fräscha upp dem under sommaren.

Flytta elstolpen
Vi har nog som mål att den berömda elstolpen ska flyttas under det här året när det nu inte blev förra året.

Skapa fler odlingsplatser
Jag vill göra en stor bädd och göra i ordning tre pallkragar för odling i fjällstugan. Ska odla potatis i bädden och ha pallkragarna till plantor som inte kommer rymmas här hemma, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.