När vi firade in 2022

Jag är inte gravid. Tydligen uttryckte jag mig lite slarvigt i nyårslistan igår när jag menade att vi väntar tillökning i kompisgänget. Har ändrat där och skriver en dementi här så att det blir tydligt.

Hur var din nyårsafton? Vår blev okej, efter omständigheterna. Vi fokuserade på att laga mat och äta, haha.

Improviserade ihop en förrätt med räkor.

Lagade en älgstek till huvudrätt. Supergod! Körde potatis i ugn och gjorde en creme fraiche-sås med timjan och rostad vitlök. Ingen grönsak på grund av … Ja, vi har inga och glömde beställa med syrran när hon handlade åt oss.

Gjorde en pannacotta med lingontopping och kolasås. Blev gott.

Vi såg På spåret och sen spelade vi Bingolotto. Jag vann 100 kronor. Och tvingade mig själv att vara vaken till tolvslaget. Funderade flera gånger på om programledarna var onyktra. Inte Lotta, hon är ju proffsig, men de andra. Ja, ja, det blev ett nytt år i alla fall.

Är också tacksam över att Baloo inte blir paniskt rädd av fyrverkerierna. Vaktinstinkten gör att han reagerar men om man lugnar honom då går det bra. Och så smäller det inte överdrivet mycket här där vi bor.

Nu är det alltså 2022! Hoppas på ett fint år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.