Vecka 1

2022 började rätt okej ändå. Eller ja, förutom att nacken ballade ur så pass att jag fick domningar i armen och huvudvärk i vissa lägen. Varm vetekudde, massage och viss stretch gjorde att det blev bättre under dagen i alla fall. Men det som var bra var att jag fick svar på mitt covidtest i lördags, på nyårsdagen. Det var negativt! Så märkligt, men tacksamt. Jag har inte haft ett enda symptom – och tro mig, jag har känt efter hela tiden – och får enligt vården röra mig fritt i samhället nu.

Igår städade vi huset. Nya lakan i sängen, vädrade filtar och så allmän städning på det. Kändes som en markering mot sjukdomsperioden. Förutom det har det inte hänt så mycket. Jag har läst bok, gått med B och … funnits till typ.

Idag är det måndag och årets första vecka inleds. Jag ska börja med att åka och handla för att fylla på kylen. Igår ekade det ganska tomt i den. Jag ska också färga på ett linne, se all skidåkning och försöka få fason på nedre delen av ryggen som har plågat mig i natt. Och tvätta, laga mat och gå med Baloo. Dags att sätta igång då.

Ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.